Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fara mila...
Autor : Ilvalaccho - 2024-04-28
Citita de 6319 ori - Nota 1.35 (218 voturi)
Pentru toți detractorii mei : numai foarte putine (le numeri pe degetele de la o mana) dintre aceste fantezii sunt trăite de mine, majoritatea au fost povestite de alții sau altor le-au fost povestite. Eu nu fac decât sa le povestesc cu cuvintele mele având acceptul celor care au povestit. Schimb numele, locurile insa acțiunea rămâne în mare aceeași. În speranța ca ati înțeles, putem începe!
În general este greu, uneori tare greu cand imbatranesti. Pentru mine este greu pentru ca în tinerețe, fără sa fiu mare “futador”” am avut o serie lunga de aventuri. Mi-au plăcut femeile și, in special cele frumoase ce roiau în jurul meu. Am avut virgine, tinere, mature, câteva neveste dar și câteva văduve. Multe!! De un timp în coace, cu toate ca libidoul și poftele mele au rămas intacte, a fost mai greu sa găsești o femeie care sa se “imbarlige “ cu un “mos” . Anul acesta am făcut 60.Locuiesc într-un oraș mare. Am un apartament mare, de peste 128 mp, fără copii dar cu nepoți și 3-4 femei la care din când în cand fac apel și care mă accepta cu plăcere. Toate femeile mi-au admirat nu neaparat dimensiunile pulii cât anduranta…puteam sa tin o femeie în pula și 3 ore fără sa obosesc în primul rând pentru ca îmi place sa fut, iar în al doilea rand pentru ca nu m-am încurcat niciodată cu femei urate. La colțul blocului unde locuiesc, bloc cu numai 2 etaje, este o piața de cartier deservita de țăranii de prin împrejurimi , de unii “mijlocitori” care profita de țăranii foarte în varsta sau de cei leneși, care nu vin sa vândă ei înșiși. Eu mă duc frecvent în piața pentru ca îmi place sa gătesc. Așa ca de câtva timp am remarcat o țărancă, poate de 45-46 de ani frumoasa pentru varsta ei dar acre mi s-a părut trista, tare trista. Este primăvara, infofolita, înaltă cât mine subțire și cam atât. Adică nu…am remarcat a nu are accentul pe acre îl au de obicei țăranii, vorbește (cu toate ca se abține)mai elevat, mai corect gramatical și te privește direct în ochi…nu are privire parșivă a taranilor răuvoitori, puși pe înșelat. Marfa ei, foarte curata, sortata cu grija și ordonata mi-a plăcut de la început. Am privit-o cu atenție de la o alta masa, fără s amăce observe și am constat ca nu este țărancă. Mâinile ei nu erau, adică nu sunt mâini de țărancă. Degetele prea fine nu au bataturi specifice, nici palmele. Am cumpărat numai de la ea și încet încet s-a înfiripat o situație de simpatie și încredere. Fără sa abuzez, nu prelungeam inutil discutiile,dar din când în când spuneam câte o gluma care ii descretea fruntea.Cand radea era complet schimbată, întinerită cu 10 ani. Astrele au mers lucrurile și spre vara, era sfârșitul lui Mai, am văzut-o pentru prima data “pe de-antregul”.În fata ave un sort gros, curat, peste o pereche de jeans vechi, cu o cămașă bărbătească , cu mânecile sumese și o vestuta peste.Parul și-l prinsese în spate lăsându obrajii și ochii mari, luminosi, albaștri liberi pentru prima data. Am îndrăznit sa o complimentez…probabil ca am uita sa va spun…o chema Maria. Era subțire însă avea toate rotunjimile la fix.
…Buna dimineața Maria…astăzi arăți grozav…ești cu adevărat schimbată. Cărui fapt se datorează schimbarea?
…Va spun dacă promiteti sa păstrați secretul. Am dat aprobator din cap. Domnu’ Mihai, mâine implinesc 45 de ani. Este ziua mea!
…Și totuși vii sa muncești? Este o zi specială, și fiindcă este specială aș vrea sa accepți invitația mea la un restaurant. Am un prieten care are un restaurant mic dar intim și unde se mănâncă foarte bine. Sper sa nu mă refuzi. Știu ca ești singura, eu la fel, nici unul nu avem obligații. A plecat capul, a roșit puternic și mi-a răspuns soptit.
…Nu știu! Este așa de repede! Mă mai gândesc…dacă îmi lăsați un număr de telefon va anunț. În seara asta!
…Indiferent la ce ora, sunt singur, nu am pe nimeni!
…Stiu! aproape ca nu se auzise răspunsul ei. Roșeața din obrajii ei persista, pleoapele băteau repede și evita s amă privească în ochi, așa cum o făcuse pana acum. Am plecat, se făcuse vremea prânzului când am primit telefonul ei.
…Mi-ar face o deosebita plăcere sa mă inviti…totul depinde de ținută. Știi Mihai nu sunt pregătită pentru asta.
…Inainte de toate mi-e foame….Nu vrei a mâncăm la prânz împreună…știu un Bistro unde se mănâncă bine… ce zici mâncăm studențește? O pauza scurta…
…Ar fi grozav! Mă uimești. Spune-mi unde sa vin.
Am luat sandvishuri cu șuncă ,cascaval și câte o bere rece. Mânca și mă privea vesela.
…Cu tine totul devine simplu! A vrut sa mai spună ceva…s-a abținut.
…Vrei sa mergem în parc? Te plimb cu barca. Ce zici? Nu ai alte planuri? Sau poate vrei ceva diferit??
…Nu Mihai, mergem în parc. Mă simt așa de bine cu tine. De foarte mult timp nu m-am mai simțit asa de bine. Era luminoasa, se vede ca ii face plăcere prezenta mea și modul în care ne treceam timpul. Și atunci am considerat ca pot sa fortez.
…Diseară ramai la mine? S-a uitat la mine zambind.
…Nu mi-am adus pijamale, ce mă fac?
…Nu-ți trebuie, iti împrumut de la mine.A început sa rada…
Am plecat de la poarta parcului cu un taxi care ne-a depus relativ repede în fata blocului unde locuiam. Se insera , umbrele deveneau mai lungi, mirosul de iasomie și glicina devenise persistent. În apartament, după ce a făcut un tur, i-am arătat un dormitor langa al meu…
…Asta va fi camera ta. Eu sunt alături și dacă vrei, când vrei,poti veni…sau nu. S-a apropiat de mine, m-a luat de gât cu doua brațe ferme și m-a sărutat apăsat și lung.
…Numai în același dormitor.! Suntem maturi! Unde zici ca pot găsi pijamaua aceea. A început sa rada când a dezbracat cămașă. Era una de blue jeans, bărbătească dar care ii ascundea de minune sânii, ca doua pere mari. Nu avea sutien. M-am apropiat de ea, i-am luat sânii în maini,imi intrau complet, pumnii mei făceau doua cupte în care intrau perfect sânii Mariei.
….Stai sa mă dezbrac definitiv, și eu vreau! Dezbracă-te și tu, nu mai pierde timpul. Ne-am apropiat și ne-am sărutat din nou…ardeam amândoi, pula mea stătea semeață între noi, capul proptit în buricul ei pulsa spasmodic. M-a tras catre pat.
…Vino , vreau eu deasupra! Dar mie îmi place mult. Acum sunt după 14 ani de seceta, sa nu forțezi! S-a urcat pe mine, m-a incalecat fără greutate , s-a ridicat de cur și a reusit să-și pună pula la gaura…
…E frumoasa, mare și groasa, exact cum îmi place! S-a lăsat în jos cu curaj și a ajuns la pubis ajutata de cyprina care cursese din abundenta…aveam toată pula unsa perfect. Lăsata pe mine, cu țâțele frumoase strivite de pieptul meu a început sa miste din solduri. Pizda ii culisa , sus, jos, in ritm susținut, în timp ce îmi luase buzele la supt…se contorsiona sub mine și se unduia ca o mlădița….gura în gura, cu mâinile pe bucile ei, cu țâțele ce mă presau mă mișcăm fără graba și o ajutam în încercarea ei de ași oferi mai multa plăcere.Palmele mele ii mângâiau pulpele de o finețe fără seamăn. Eram înnebunit. Văzusem multe la viață mea insa nici una atât de fina…era un vis. Și ne futeam, fara răgaz dar și fără “”răutate”” ….totul era lin, frumos!!!Urca și cobora pe pula mea, niciodată pana la pubis, încât sa fim amândouă deranjați de frecarile oaselor, iar când urca niciodată niciodată nu lasă pula sa ii părăsească gaura. Era o maestra! Și ii plăcea sa stea deasupra…se ridicase la verticala și se unduia,mainile proptiete în solduri, cu capul dat mult pe spate gemand ușor în ritmul în care urca și cobora…gemea ușor când cobora, același geamat când urca…mereu, mereu! Imi proptisem palmele răsfirate în țâțele ei uimit de fermitatea lor…Știam ce varsta are și nu încetăm sa mă minunez de elasticitatea femeii de deasupra, fermitate țațelor și de frumusețea lor, cât de tari ii erau bucile și soldurile și cât de fina talia.Cel mai mult mi-a plăcut ca Maria voia sa se futa mult fără brutalități, repeta unul și același lucru fără sa obosească dar schimbându-l mereu. Mișcările ei nu erau niciodată aceleași…erau ca valurile…voluptoase, spumoase, gingașe și tulburi.Si dintr-o data am simțit-o pe Maria cuprinsă de un orgasm fulgurant…și început pe loc, pe de o parte un tremur puternic…se mișcă în pula mult prea repede și nu mai voia sa mai culisele…rămăsese înfiptă pana la cotor intr-o pula tapata care isi arunca jeturile de sperma cu forță și care se mișca încet în starfundurile ei, iar pe de alta parte, un rău de cyprina nu foarte abundent cât continuu…îmi udase...



    Login