Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMamele
Autor : hango - 2024-04-29
Citita de 13079 ori - Nota 8.19 (145 voturi)
Doamna Claudia, doamna Roxana și doamna Cristina sunt trei vechi prietene, foste colege de facultate, trecute un pic peste 40 de ani, căsătorite și cu câte unul sau doi copii adolescenți. Toate trei arată superb, din totdeauna s-au menținut în formă și au avut grijă de silueta lor. Claudia este o blondă cu părul lung și ochi albaștri, sânii potriviți și fundul bine construit, Roxana o brunetă creață cu ochii verzi, sânii destul de generoși și șoldurile ceva mai late, iar Cristina o roșcată cu părul până la umeri, ochii căprui, sânii micuți dar cu sfârcurile proeminente și coapsele bine conturate de la ședințele de fitness. Nimeni nu ar fi avut vreun motiv să spună că cele trei femei sunt niște depravate doar prin felul în care arată, se îmbracă sau se poartă în societate. Cu toate acestea, pentru că erau niște adevărate MILF, fiecare în parte își trăia viața din plin și se întâlneau regulat în weekend la o cafea, pentru a povesti ultimile cuceriri și aventuri extraconjugale pe care le-au avut, evident fără ca soții să aibă habar de ceea ce se întâmplă în lipsa lor.

Câteodată pe lângă cafea, degustau și un whiskey sau brandy, ceea ce le punea sângele în mișcare și se lăsau duse de valul plăcerilor lesbiene. Nu de puține ori Claudia și Roxana, câteodată și cu Cristina, împărțeau aceiași bărbați în orgii greu de descris. Încă din anii studenției au fost protagonistele unor gangbang-uri organizate de colegii din facultate, dar și vedetele unor petreceri de pomină din căminele studențești. Pe vremea aceea erau cele mai apreciate târfe care puteau exista în oraș, iar după ce s-au măritat au încercat să devină familiste, însă nu prea le-a reușit niciuneia. Sexul pentru ele este o plăcere mult prea mare încât să nu profite de fiecare ocazie.

La ultima întâlnire au început să-și dezvăluie câteva secrete considerate mult prea taboo pentru a fi spuse, însă cu ajutorul alcoolului, orice prejudecată a fost lăsată deoparte.

– Fetelor, a început Claudia, trebuie să vă mărturisesc ceva absolut fabulos. Sper să nu mă judecați prea aspru. Suntem prea vechi prietene ca să nu înțelegeți ceea ce am să vă povestesc.

– Hai că ne-ai făcut foarte curioase, a exclamat Roxana.

– Săptămâna trecută am facut sex cu David.

– Cu băiatul tău? a întrebat mirată Cristina. Ești nebună, fată!

– Vorbesc foarte serios. A fost ceva demențial.

– Hai, treci la detalii, aproape că a țipat Roxana, nu ne mai fierbe!

***

Ca de obicei, eram doar noi doi acasă, am intrat în camera lui să-l întreb ce program are a doua zi dimineață pentru că voiam să meargă cu mine la cumpărături. Cu taică-său nu am nicio bază. Când am deschis ușa, scumpul meu David era cu o frumusețe de pulă în mână și se masturba fără rușine, știind că puteam să intru oricând la el în cameră. Nu a părut prea surprins și nici măcar nu s-a oprit din frecat. Se uita la mine ca tâmpitul iar eu am rămas blocată ca proasta.

– Mama, a strigat el la mine, nu mă face să mă opresc acum că mai am un pic!

– OK, hai termină, vreau să te văd și eu, și m-am așezat lângă el pe pat.

El continua să-și frece penisul uitându-se când în ochii mei, când spre sâni. La 18 ani știu că îi zboară privirea și mintea, ce să zic, îmi seamănă, este la fel de pervers ca mine. Nici nu am stat prea mult pe gânduri și mi-am ridicat bluza arătându-i sânii la care știu că visează de mult să-i vadă de aproape. Nu a durat mult și a ejaculat ca un taur. Din instinct cred, m-am aplecat și i-am luat scula în gură, curățând sperma de pe cap și ce s-a prelins pe testicole. A rămas cu gura căscată și nu știa ce să facă sau să zică.

– Ce, nu te-ai gândit niciodată la asta? l-am întrebat ștergându-mă cu dosul palmei la gură.

– Sincer, ba da, dar nu mă așteptam…

– Nici eu nu mă așteptam să reacționez așa dar ai ejaculat prea mult ca să las sperma asta să se risipească.

– Mama, îmi cer scuze că m-ai găsit în ipostaza asta dar simțeam nevoia și…

– Stai liniștit, te înțeleg. Uite, dacă nu ai găsit încă nicio fată cu care să faci sex, pot să te ajut în privința asta.

– Cum adică?

– Foarte simplu, vii și-mi spui când ai nevoie și te ajut.

– Dar mama…

– Nu îți face griji. Eu vreau să te ajut și tu sper să nu fii atât de fraier ca să nu profiți.

– Cred că acum încă mai am nevoie de ajutor…

– Foarte bine, rămâi întins și relaxează-te. Tatăl tău este mai mult plecat și eu simt nevoia de ceva tare…

Eram super excitată, nu numai că penisul lui destul de mare mi-a deschis un apetit extraordinar dar și la cât de bine mirosea băiatul meu frumos, nu am rezistat tentației. Trebuie să înțelegeți că sunt momente în viață peste care nu poți să treci cu nepăsare. Mi-ar fi stat gândul numai la pula lui și cât de mult voiam să mă fută în momentul acela.

Încă era în erecție și m-am aplecat începând să-l sug cum știu eu mai bine. L-am întărit bine de tot, m-am dezbrăcat și m-am suit peste el. M-am lăsat cu pizda în pula lui până am simțit-o toată în mine. Nu pot să descriu ce plăcere intensă am simțit. Am început să mă mișc ușor și în timp ce măream ritmul îl simțeam și pe el cum se împinge ca să mă patrundă mai adânc. Primul orgasm nu s-a lăsat așteptat și la scurt timp a urmat și al doilea. Cu bărbată-meu nu ajung niciodată așa repede la orgasm și știți bine că partenerii mei trebuie să muncească din greu să mă satisfacă.

A urmat poziția clasică în care am mai avut un orgasm, mi-a frământat sânii și mi-a supt sfârcurile, apoi m-am pus capră. Pentru că ejaculase mai devreme foarte puternic, nu mă așteptam să termine prea curând. Mă penetra ca nebunul, îi plăcea maxim, îl simțeam cum tremură și mă făcea și pe mine să tremur mai tare.

– Ah, ce bine mă fuți, iubitule, trage-mă de păr și plesnește-mă peste fund.

– Da mama, ai un fund foarte mișto.

– Bucură-te de el cât vrei, de acum îți aparține.

Probabil că păsărica mea extrem de lubrifiată de la excitație și priveliștea pe care o avea în fața ochilor, fesele mele rotunde și găurica anală perfectă, l-au făcut să termine din nou cu putere. Mi-a umplut vaginul de spermă și a început să curgă pe lângă penisul lui.

– Ahh, mama, am terminat înăuntru. Trebuia să folosim un prezervativ?

– Nu îți face probleme, nu se întâmplă nimic. În plus nu îmi place cu prezervativ.

– Ohhh, ce bine a fost! Nu îmi vine să cred. Îți mulțumesc mult, mama!

– Cu mare drag iubitule. Pe viitor ca să fie și mai simplu, când suntem doar noi doi acasă, am să stau dezbrăcată și când ai chef poți să te servești singur, fără să mai îmi ceri voie.

– Așa, pur și simplu?

– Da, pur și simplu, când ți se scoală vii și mă fuți unde vrei, cum vrei și cât vrei, fără discuții.

– Adică și anal?

– Bineînțeles, ai voie în toate găurile, sunt oricând la dispoziția ta și poți să faci ce vrei cu mine.

În ziua aceea m-a futut încă de două ori, iar toată săptămâna nu am mai avut nicio întâlnire chiar dacă barbată-meu a fost plecat, am stat dezbrăcată așa cum am spus, iar David a profitat de mine chiar și de trei-patru ori pe zi, pe unde mă prindea, în bucătărie, în baie, pe masa din living, chiar și pe terasă. Atâtea orgasme și atâta spermă în toate găurile nu am mai avut din facultate când, știți bine cum eram futute toate trei pe bandă rulantă prin toalete și în toate camerele din cămin.

***

– Deci ai făcut-o și anal cu el? a întrebat Cristina.

– Da, doar nu era să îmi las fundul nefolosit de penisul lui superb.

– La faza asta, a comentat Roxana cu mâna deja în chiloți frecându-și clitoisul, m-am excitat la culme. Și nu vreau să vă mai ascund că am făcut-o și eu cu băieții mei.

– Altă curvă nebună, a râs Cristina, povestește și tu, hai!

***

S-a întâmplat acum vreo două luni, eram în baie și făceam duș. Nu știu de ce a rămas ușa întredeschisă dar aveam să-mi dau seama mai târziu când cei doi ștrengari ai mei se înghesuiau să mă vadă dezbrăcată. Se împingeau unul pe altul până când au deschis ușa de tot și priveau cum îmi făceam clismă. Bine, geamul de la duș era aburit dar tot se putea vedea foarte bine ce făceam. Eu eram aplecată cu furtunul de la duș în fund și nu i-am observat dar când m-am ridicat i-am văzut cum au rupt-o la fugă din baie. Nu eram nici pe departe contrariată sau supărată pentru ce au făcut, din contră, am simțit cum mă ia un val de căldură cu furnicături și mă ud instant la pizdă. În minte mi-a încolțit un gând nebun și aveam să-l pun în aplicare chiar atunci, știind că soțul meu este plecat din oraș pentru două zile.

M-am dus în camera lor înfășurată doar în prosop și m-am prefăcut nervoasă.

– Cum vă permiteți să întrați peste mine în baie!? Ce este în capul vostru? Marian, la 17 ani credeam că ai mai multă minte decât fratele tău, iar tu Cosmine la doar 15 ani vrei să o vezi pe maică-ta dezbrăcată? Aveți acces la internet să vă uitați la câtă pizdă vreți, dacă aveți nevoie de material pentru labă.

Am lăsat să-mi cadă prosopul și am rămas complet goală în fața lor.

– Poftim, bucurați-vă! Norocul vostru că tata nu este acasă.

Amândoi erau cu privirea în pământ și nu ziceau nimic.

– Hai, priviți, sunt aici în fața voastră, profitați de moment și faceți o labă pe cinste.

– Mama, a îndrăznit Marian să deschidă gura, te rog să ne ierți, nu am vrut să…

– Să ce? Să mă vedeți cum mă spăl la pizdă? Hai să vă arăt și cum mă masturbez, poate sunteți interesați.

M-am așezat pe pat și mi-am desfăcut larg picioarele. Cu două degete mi-am cuprins clitorisul și am început să-l frec. Simțeam cum excitația se scurge din vagin și voiam să merg până la capăt. Băieții erau muți și cu ochii cât cepele.

– Acum vreau vă scoateți sculele din pantaloni și faceți laba în timp ce vă uitați la mine! Altfel vă încing o mamă de bătaie cum nu ați mai primit în viața voastră. Hai, executarea!

Sfioși și-au dat pantalonii jos și au pus mâna pe penisuri. Erau în erecție amândoi. Cosmin este destul de bine dezvoltat la vâsta lui, însă Marian mi-a întrecut orice așteptare. Cum a spus și Claudia despre David, are o frumusețe de pulă! I-am lăsat să privească câteva minute apoi am devenit mai reconciliantă.

– Lăsați rușinea deoparte și apropiați-vă. Aveți voie să puneți și mâna. Cred că este timpul să vă învăț câte ceva despre anatomia unei femei și sex.

S-au uitat unul la altul și nu le venea să creadă ce le-am spus. S-au apropiat timid și primul care mi-a pus mâna la păsărică a fost Cosmin. I-am simțit degetele cum îmi ating clitorisul apoi a îndrăznit și Marian care mi-a băgat două degete în vagin. Am început să gem și băieții au prins curaj. Mă mângăiau și cercetau fiecare zonă.

– Acesta este clitorisul, le-am explicat eu, și este cel mai sensibil organ sexual al unei femei. Înăuntru este vaginul care dacă este penetrat de un penis suficient de mare, poate produce o plăcere foarte intensă. În general femeile pot avea orgasm clitoridian și destul de rar vaginal. Vreau să văd care dintre voi este capabil să-mi ofere măcar unul din cele două.

Nu le-a mai trebuit o altă invitație. Pentru că este mai mare, Marian și știa ce trebuie să facă, s-a înfipt direct cu gura în păsărica mea. Evident că filmele porno de pe internet sunt o sursă de inspirație și mai ales de educație. A început să mă lingă bine insistând asupra clitorisului. L-am tras pe Cosmin lângă mine și i-am spus să-mi maseze sânii. În acest timp i-am cuprins penisul și am început să-l frec. Curând a ajuns cu el în dreptul gurii mele și l-am atins cu limba. În următoarea secundă mi-a vârât toată pula în gură și l-am strâns bine cu buzele. Tremura săracul copil din toate încheieturile. Îmi plăcea maxim gustul lui de tânăr proaspăt, virgin. Nu știu Marian dacă era virgin dar presupun că da.

La cât de excitată eram, limbile lui Marian m-au adus la orgasm. Gemând de plăcere cu pula lui Cosmin în gură, l-am făcut să ejaculeze. Am înghițit tot, avea un gust superb. L-am îndrumat să-i ia locul lui Marian și să mă lingă și el. Marian a venit la capul meu și mi-a băgat superba lui pulă direct în gură. Eram curva lor, în cel mai adevărat sens. Cosmin își vedea sârguincios de treabă în timp ce Marian mă futea efectiv în gură. De câteva ori mi-a bagat-o până în gât și făceam eforturi să nu mă înec, dar nu m-am împotrivit. Nu a rezistat prea mult și a ejaculat cu putere în gura mea. Am înghițit din nou în timp ce eram cutremurată de un nou orgasm provocat cu limba de drăgălașul meu Cosmin.

Am râmas întinsă pe pat și cei doi băieți se uitau uluiți la mine.

– Acesta este doar începutul, le-am spus eu. Sper că v-a plăcut.

– Da mama, au spus amândoi într-un glas.

– Lăsați-mă să-mi revin un pic și continuăm cu lecția nr doi.

M-am dus în bucătărie, așa dezbrăcată cum eram, și mi-am aprins o țigară. Tocmai ce luasem muie de la amândoi băieții mei și nu aveam niciun regret. Abia așteptam să fiu și futută, gustul de spermă pe care încă îl mai aveam în gură mă făcea să tremur de nerăbdare. Nu m-am gândit nici o clipă că am mers prea departe. Să fim noi sănătoase de câte incesturi au loc în familii de care nu află nimeni, în afară de ce vedem pe la televizor și care în majoritatea cazurilor sunt violuri ale taților asupra fetelor.

M-am întors la ei în cameră și mă așteptau dezbrăcați în pat. M-am pus în genunchi și i-am chemat lângă mine. Am început să-i sug alternativ pe amândoi. Îi simțeam cum erau în culmea fericirii. I-am întărit bine și l-am întins pe Cosmin pe spate în pat. M-am suit peste el și m-am înfipt în pula lui. Nu voiam să-l las pe niciunul dintre ei să aștepte, așa că i-am spus lui Marian:

– Iubitule, vreau să mă fuți în cur în timp ce fratele tău mă fute în pizdă.

– Oh, da, nici nu îți închipui de când visez la clipa asta.

– Te cred, vreau să mă folosiți amândoi ca pe curva voastră, am să fac absolut tot ce vreți voi.

M-au futut amândoi aproape o oră schimbând locurile de mai multe ori. La final Marian a terminat în vagin și Cosmin în fundul meu. A doua zi am făcut-o din nou iar de atunci când suntem doar noi trei ne futem ca turbații.

***

– Nu îmi vine să cred ce aud de la voi, a spus Cristina după un moment de tăcere. Credeam că doar eu sunt sărită de pe fix.

– Să nu spui că și tu ai făcut-o cu Cristi, a zis Roxana încercând să-și revină după cele două orgasme pe care le-a avut în timp ce povestea.

– Ba bine că nu. Dacă tot suntem la momentul destăinuirilor trebuie să recunosc că nu m-am lăsat mai prejos decât voi. Se pare că copiii noștri adolescenți au devenit conștienți de potențialul pe care îl au mamele lor și pe bună dreptate, suntem cea mai bună alegere pentru ei.

– Hai, varsă tot, a țipat Claudia care la rândul ei se masturba ca o nebună, sunt atât de excitată că acasă am să sar direct pe David.

– Și eu pe Marian și Cosmin, a spus în hohote de râs Roxana.

***

Vara trecută știți că am plecat la mare doar cu Cristi și cu sora lui, Ioana. Înainte cu o săptămână am fost cu ea la un control ginecologic pentru că la 16 ani încă nu are ciclu. Cu stupoare am aflat că s-a născut fără ovare, o malformație destul de rară și drept pentru care nu o să poată avea copii. Nici nu am vrut să mă gândesc prea mult la asta, altfel cred că aș fi ajuns într-o depresie profundă. M-am resemnat cum și ea cred că o va face când o să conștientizeze mai bine.

Toate bune și frumoase până când într-o seară i-am lăsat singuri la hotel pentru că eu îmi aranjeasem o întâlnire cu un tip. Cristi este major și de multe ori a avut grijă de sora lui. Întâlnirea nu a decurs așa cum mă așteptam și m-am întors destul de repede la hotel. Când am intrat în cameră i-am găsit pe amândoi dezbrăcați în pat și Cristi o futea de zor pe Ioana. Am încremenit toți trei și nu mai scoteam un cuvânt. În câteva secunde am procesat totul în minte și mi-am spus că trebuie să acționez cu tact.

– OK, luați o pauză și să stam de vorbă.

– Mama…, a încercat Cristi să spună ceva dar l-am întrerupt.

– Lasă-mă pe mine să vorbesc mai întâi și pe urmă vă ascult și eu. Cred că realizați ceea ce tocmai s-a întâmplat aici. Se numește incest și dacă Ioana nu și-a exprimat consensul se numește viol.

– Eu am vrut mama, a recunoscut Ioana. Dacă nu am să rămân niciodată gravidă am vrut să-mi încep viața sexuală.

– Fratele tău te-a dezvirginat?

– Da, a doua zi după ce am fost la ginecologie.

– Nu ai mai avut răbdare. Într-un fel mă bucur că a fost Cristi pentru că știu are mereu grijă de tine.

– Așa este mama, a fost foarte atent cu mine.

– Bine. Eu nu am nimic împotrivă să o faceți amândoi, când eram adolescentă și eu am fost dezvirginată de fratele meu. Așa că vă înțeleg.

– Vorbești serios, mama? a făcut ochii mari Ioana.

– Da. Apoi au fost doi verișori, un unchi și cam toți vecinii. Știți foarte bine că mă întâlnesc și cu alți bărbați fără să știe tatăl vostru.

– Nu te supăra pe mine, a spus Cristi, dacă ai avut atât de mulți parteneri, el este chiar tatăl nostru?

– Da, am avut grijă să nu rămân însărcinată cu alții, iar din fericire Ioana nu o să aibă grija asta.

– Știu mama, de aceea vreau să experimentez orice, oricând și cu oricine. Cred că semăn cu tine…

– De asta îmi este cel mai mult teamă, să nu ajungi o curvă ca mine. Dar am să te învăț să fii fată deșteaptă și să nu ai probleme în relațiile pe care le vei avea.

– Mulțumesc mama. Sincer nu m-ar deranja să fiu cur...



    Login