Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIubita pofticioasa si prietenul vechi
Autor : brandexbr - 2024-04-22
Citita de 6849 ori - Nota 7.61 (59 voturi)
Salutare, voi folosii nume fictive, dar intamplarile sunt 100% reale.
Eu ma numesc Dan am 32 de ani, acum 3-4 ani am avut o iubita, Maria, o fata foarte frumoasa are 31 ani, blonda, inalta 1.72 fund foarte mare si bombat talie mica si sanii de marime medie.
De ceva timp eram foarte interesat de fenomenul swing mai exact de a o fute pe iubita mea alaturi de alti barbati, in trecutul apropiat chiar avusesem cateva aventuri cu un prieten foarte bun si cu sotia lui.
Pe acest prieten il cheama Alex este de varsta cu mine, genul de tip ca si mine cu un apetit sexual foarte crescut.
De cate ori o futeam pe Maria, ne foloseam si de un dildo pentru dubla penetrare sau diverse fantezii, observand ca este foarte atrasa de a suge doua pule si sa fie penetrata vaginal de doua pule, i am propus daca vrea sa ne intalnim si sa o facem impreuna cu Alex, nu a stat prea mult pe ganduri si a acceptat.
In urmatoarea zi, l-am sunat pe Alex si i-am propus, foarte incantat a acceptat. I-am cerut cateva poze cu pula pentru a i le trimite Mariei…am facut pana la urma un grup de wapp toti 3 unde am inceput sa facem schimb de poze nud, in ziua aceea lucrurile au inceput sa se incinga si am facut o rezervare pe airbnb pentru un apartament.
Pe la ora 21 am ajuns impreuna cu Maria la apartamentul inchiriat, cam peste o ora trebuia sa ajung si Alex. Maria a inceout sa se pregateasca, aveam niste chiloti negrii din dantela, ciorapi negrii cu portjartier, un halat transparent si niste tocuri foarte inalte.
Se apropie ora 22 si primesc telefon de la Alex care ajunsese si cauta parcare, intr-un final gaseste si urca la noi. Eu inainte ca Alex sa sune începusem sa o incing pe Maria facundui un cunulingus pentru a fi pregatita pentru pula lui Alex.
Cand Alex intra in apartament ii fac cunostinta cu Maria, ne asezam pe canapea la un vin si o vorba…incepusem sa vorbim diverse bla bla-uri…stateam pe canapea toti 3 Maria in mijloc eu in stanga Mariei si Alex in dreapte ei, la un moment incep sa o sarut pe Maria masand sanii ce i se vedeau prin acel halat transparent, dupa am inceput sa cobor si sa o sarut pe abdomen catre pizda….Maria are o pizda roz, cu labii carnoase si apetisante, ajuns in zona chilotilor, i am tras usor si am inceput sa-i dau limbi cu o mare pofta, dupa ce devenise foarte uda simt cum incepe sa se miste, ridicand capul si uitandu-ma in sus, am observat cum Alex se ridicase in picioare pe canapea si Maria incepuse sa-i suga pula intens, m-am ridicat in genunchi si am inceput sa o penetrez pe Maria in timp ce ea ii sugea pula lui Alex cu o pofta greu de descris, eram super excitat de cat de pornista era Maria.
La un moment dat m-am retras pentru ca simteam ca imi vine sa termin, m-am asezat pe canapea langa ei si l-am lasat pe Alex sa profite de Maria.
A pus-o capra pe canapea, ea fiind cu fata catre mine, a inceput sa o penetreze puternic in timp ce ea gemea uitandu-se in ochii mei, m-am dus catre ea si am inceput sa o sarut, mirosea toata a pula, dupa i-am dat pula sa o suga in timp ce Alex pompa in ea de zor…il vad pe Alex cum incepe sa micsoreze ritmul si iese din ea, o asezam in genunchi si ii dam amandoi pulile sa le suga, sugea cand in stanga cand in dreapta, cand le baga pe amandua in gura frecandu-le puternic si cu rapiditate, ne apropiam amandoi catre orgasm, eu incep primul sa-mi dau drumul pe fata si in gura ei, imediat incepe si Alex, Maria era efectiv plina de sperma pe toata fata si in gura, dupa ce terminam incepem sa o masam pe fata cu pulile si sa i le bagam in gura.
Dupa toata scena mergem pe rand la dus, primul merge Alex, dupa merge Maria si ultimul merg eu.
Dupa ce am terminat dusul, am luat un prosop mare sa ma sterg si ies din dus, ii gasesc pe amandoi, Alex in picioare la marginea canapelei si Maria facand o muie adanca, o vedeam cum ii curgea saliva din gura si efectiv se inneca cu pula lui Alex, instant m-am excitat si pula mi-a iesit din prosop, am inceput sa ma masturbez in timp ce ma uitam la ei. M-am pus pe canapea langa ei, moment in care Maria s-a pus peste mine si a inceout sa se...



    Login